El Women 360° Congress celebra la seva 20 edició centrada en la Salut Mental

 17 de Novembre 2022
L'Associació Moda Catalunya té el plaer de col·laborar amb aquest gran esdeveniment que promou la salut i el benestar de la dona a l'empresa. No us el perdeu!!

El Women 360° Congress celebra la seva 20 edició centrada en la Salut Mental


Enguany se celebra la 20a edició del Women 360° Congress, el 17 de novembre, en coorganización amb l'Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona, IL3-UB, centrada en la Salut Mental

En 2014 es va fundar el primer Congrés de Salut, Benestar i Empresa per a Directives i Empresàries d'Espanya, el Women 360° Congress. Des de llavors i de manera ininterrompuda, es reuneixen més de 400 directives i empresàries en cada edició, amb el ferm propòsit de promoure la bona salut i les relacions professionals.

El Women 360°  Congress  està  centrat  enguany en la Salut Mental, i a més es presentaran novetats en la detecció precoç del càncer de mama, la recerca i anàlisi sobre violència econòmica en la dona, entre altres temes de salut i empresa que despertessin l'interès als seus assistents.

Uneix-te per a ampliar els teus coneixements de la mà de prestigioses professionals referents de la salut i l'empresa.

Ponents

Es presentaran Autoritats, Investigadores, líders d'empresa, Empresàries i Directives, per a abordar amb el màxim rigor els temes d'actualitat de salut i empresa, per a aprofundir en propostes i solucions

ORGANITZAT PER: WOMEN 360 C0NGRESS - Fundadora Rosa Cuscó

ENTRADES :https://bit.ly/inscripciones17noviembre

Comparte con nosotros

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Con el soporte de

Con el soporte

 

hazte voluntariosolicitar ayudas economicas


premio oxWeb premiada con el Premio Internacional OX