La sostenibilitat i lideratge femení eixos transformadors del canvi social a debat al Women 360º Congress

La sostenibilitat i lideratge femení eixos transformadors del canvi social a debat al Women 360º Congress13 novembre, 2023

  • Un any més la Presidenta de L’Associació Moda Catalunya, Miriam Victòria, lidera una taula dedicada a la Sostenibilitat en representación del nostre col.lectiu.
  • Durant la jornada, s'han abordat aspectes com l'economia verda i sostenible, la salut digital, l'impacte mediambiental a la salut o els reptes de les empreses compromeses amb l'Agenda 2030
  • Per cinquè any consecutiu, el Congrés de Salut, Benestar i Empresa per a Directives i Empresàries compta amb la coorganització de lInstitut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona (IL3-UB)
  • La 23a edició del Women 360º Congress reuneix més de 200 professionals referents del sector de la salut, empreses i institucions compromeses amb la sostenibilitat i el medi ambient .

WEBINAR : "La igualtat en l’àmbit laboral "

WEBINAR : "La igualtat en l’àmbit laboral "Dijous 11 de Novembre 2023 a les 17:00h
Organitzat per Moda Catalunya i Balears

Hi ha diversos mètodes per mplantar la igualtat a les organitzacions: Pla d’Igualtat, bones practiques… i a més de cumplir amb la normativa vigent, les empreses ja han vist les avantatges que això implica. No obstant, en els llocs més poderosos i millor remunerats els ocupen homes. Anàlisi i plantejaments per l’igualtat de gènere.

WEBINAR : "Diversitat i Interculturalitat a les Organitzacions"

webinar diversitatDimarts 31 d’Octubre 2023 a les 18:00h
Organitzat per Moda Catalunya i Balears

En un món cada cop més connectat i globalitzat, unes de les característiques més marcades de la societat actual ve donada pel fenomen de la diversitat i la interculturalitat. En el nostre dia a dia, i a la feina, convivim amb persones d’altres països amb una educació i cultura diferents, per això és important aprendre a relacionar-nos des del respecte i el coneixement. Com podem treballar la diversitat a les organitzacions a través dels RRHH? Quins tipus de projectes podem desenvolupar? Quines eines podem fer servir per ajudar a la interculturalitat?

ÉXIT A LA IX EDICIÓ “Dona africana, ahir, avui i demà”. CENTRE EURO AFRICA

centre euro africaLa presidenta de l’Associació Moda Catalunya en representació del seu col·lectiu i a les dones emprenedores, va donar suport el dècim aniversari de la fundació Centre Europa Àfrica, celebrant la novena edició del congrés dedicat a la dona africana, anomenat “Dona africana, ahir avui i demà”. L’esdeveniment va donar lloc el dimarts tres d’octubre a l’hotel Catalonia Eixample 1864 a 17.00 hores, amb la presència de Maria Eugènia Gai, tenent alcalde de l’Ajuntament de Barcelona i Divaika Kiemba Dina el president de Centre Euro Africa.

WEBINAR : "Moda Sostenible com a canvi socioambiental"

WEBINAR : "Moda Sostenible com a canvi socioambiental"

Dijous 12 d’Octubre 2023 a les 17:00h
Organitzat per Moda Catalunya i Balears

En aquest webinar de la Associació Moda Catalunya sobre moda sostenible on resoldrem els principals dubtes que planteja el nou món de l'slow fashion, la seva importància i difusió, es respondran preguntes com ara:
Què és moda sostenible?
Per què és important consumir moda eco-friendly?
En un món amb tantes marques conegudes, poden aparèixer nous negocis basats en moda sostenible?
Què aporten els influencers al consum de moda sostenible?
Com aprenc sobre el negoci de la moda sostenible?

 

WEBINAR : Dones directives Obstacles i oportunitats

WEBINAR : Dones directives Obstacles i oportunitats

Dijous 14 de Septembre 2023 a les 17:00h
Organitzat per Moda Catalunya i Balears
Repassem les xifres al 2023 després d’uns anys difícils

Segons l'“Informe global sobre la bretxa de gènere del 2021” del Fòrum Econòmic Mundial, s'estima que seran necessaris més de 135 anys per tancar la bretxa de gènere mundial entre homes i dones. Abans de la pandèmia, l'estimació era de 100 anys. Segons l'estudi "Presència de la dona als llocs clau de les empreses de l'IBEX 35 i Euronext", l'any 2022, el percentatge de dones als comitès de direcció de les empreses de l'IBEX-35 es va situar en el 21 % i un 35,8% als consells d'administració. Un altre dels reptes en què cal avançar és l'eliminació de la bretxa salarial. Segons l'Institut de les Dones, la bretxa retributiva és d'un 18,72% al còmput anual.

La Costa Brava Fashion Week torna a ser noticia

La Costa Brava Fashion Week torna a ser noticia

La Costa Brava Fashion Week 2023 a més de cent mitjans digitals .Juliol 2023

A més de funcionar com una Fashion Week a l'ús, donant exclusivitat a les desfilades de les marques, compta amb patrocinadors i col·laboradors a totes les edicions.
Aquest any, l'esdeveniment té lloc els dies 6 i 7 de juliol a l'emblemàtic Hotel S'Agaró, a la bonica localitat de S'Agaró. L'Ajuntament de Castell-Platja D'Aro ha brindat tot el suport a l'esdeveniment.
La CBFW està organitzada per l'Associació Moda Catalunya i Balears, que presideix la presentadora i influencer cultural Miriam Victoria amb la col·laboració de la comunicadora i divulgadora de salut, Rosa Cuscó, CEO i fundadora del bloc saludemujer.com
Aquesta novena edició ha estat acollida amb l´entusiasme habitual dels amants de la moda i de la Costa Brava. Durant aquests dos dies, s'espera un públic selecte, estrelles convidades, famosos, actors i influencers de tots els sectors.
Les col·leccions participants són l'exclusiva col·lecció internacional de la dissenyadora llatinoamericana de referència per a celebrities i influencers Wendy Ruiz i la prestigiosa marca de bany i ioga Santissimx, coincidint amb la recent obertura de nou establiment a la Costa Brava, concretament a Platja d'Aro.
Les desfilades generals també són un gran reclam per la qualitat de les marques. En aquesta ocasió: Mar Mondelo, Oksana, El Sant, Òptica Gràcia, Inirt Atelier & Asha, el jove dissenyador Andrés Moscoso, Jordi Rafart i JRNovias. Tots ells amb la coreografia especial del director artístic Luís Rodriguez.
Totes les marques involucrades a l'esdeveniment exalcen els valors de moda i el lifestyle sostenibles. Hi participen i donen suport a l'esdeveniment la comercial d'automòbils de primeres marques HGP MOTORS i les prestigioses marques de dermocosmètica i cura de la salut de la dona Martiderm, Kern Pharma i Laboratorios Gynea.
Les actuacions musicals de la mà del DJ de Papillon, les models de Piu Bella, pentinades i maquillades per Nu Estilistas, les actuacions de Marco Deita i la cantant Julia Viñas i la presentació de la mà de la carismàtica Anuska Ibañez.
Un any més, els col·laboradors i assistents converteixen aquests dies la Costa Brava Fashion Week en una experiència única per a la Costa Brava.

WEBINAR : Accions de marxandatge visual i aparadorisme adreçades a activar la seva venda

WEBINAR : Accions de marxandatge visual i aparadorisme adreçades a activar la seva venda

Dijous 3 de Juliol 2023 a les 19:00h
Organitzat per Moda Catalunya i Balears

Sabies que aplicant una simple fórmula de marxandatge visual podries saber el dia que perds diners amb un producte? Si ho sabessis, podries realitzar accions a l’interior de la botiga i a l’aparador per activar la seva venda abans que això passés
Treballar la imatge del teu aparador és crucial per donar valor al teu producte i convidar als clients que entrin. En el sector Moda es vital.

WEBINAR : Detecteu possibles pèrdues de diners en un producte

WEBINAR : Detecteu possibles pèrdues de diners en un producte

Dijous 15 de Juny 2023 a les 18:00h
Organitzat per Moda Catalunya i Balears

Aprèn a aplicar la fórmula cost/dia
Calcular el benefici real dels productes és indispensable per mantener un comer rentable.
Si compres a 100 i vens a 200, no et queden 100 euros de benefici. Hi ha que tindre en compte el temps de venda, impostos, etc
En aquesta sessió aprendràs a aplicar la fórmula cost/dia als productes del teu comerç .


Con el soporte de

Con el soporte

 

hazte voluntariosolicitar ayudas economicas


premio oxWeb premiada con el Premio Internacional OX