WEBINAR Mètodes de pagament per al comerç electrònic

webinar 8 julio 2021

Dijous 8 de Julio  2021 a les 17:00h
Organitzat per Moda Catalunya i Balears

El comerç electrònic és un nou canal de distribució que a part de comportar molts avantatges davant d'una botiga física: disponible 24h del dia tots els dies de l'any, sense despeses de personal ni local ... també ha portat nous i diferents sistemes de pagament.
En línies generals, com més mètodes de pagament ofereixi un ecommerce majors opcions de tancar vendes tindrà, ja que els clients podran optar pel sistema que prefereixin.
També és cert que aquests sistemes de pagament poden oferir a priori una major agilitat en la compra però mai s'ha d'oblidar, la seguretat de la passarel·la de pagament, ja que és el principal element que hem de garantir als nostres clients així com per a la nostra pròpia seguretat.
A través d'aquest Webinar ampliem i apropem tota aquesta valuosa informació.

 

WEBINAR Idees innovadores per captar i aumentar la clientela

WEBINAR Idees innovadores per captar i aumentar la clientela

Dimecres 9 de Juny 2021 a les 17:00h
Organitzat per Moda Catalunya i Balears
Avui  dia que la venda on line està sent un dels punts primordials per al manteniment i internacionalització de la venta de productes de les empreses, ens trobem amb la necessitat de crear noves formes de captació, a través de assessoraments, Webinar és gratuïts, formacions gratuïtes, i molts altres productes dels que parlarem a aquest Webinar per aportar noves creativitats a les empreses i comerços amb l’objectiu d’augmentar les ventes, tant a nivell on line com els establiments físics.

DEMODA, el nou programa que fon la moda amb els aspectes quotidians de la vida

DEMODA, el nou programa que fon la moda amb els aspectes quotidians de la vida

20/05/2021

El passat mes de maig l'Associació Moda Catalunya i Balears va estrenar un nou espai en el panorama divulgatiu mitjançant un programa de televisió propi sota el nombre DEMODA.

Cada dimecres de 20 a 20:30 a la cadena 25 TV, La Televisió de Barcelonès, Miriam Victòria, presidenta de l'Associació Moda Catalunya i Balears, condueix i presenta el programa televisiu DEMODA. Aquest programa divulgatiu té l'objectiu d’propar el món de la imatge, la bellesa, la cultura, la salut, el món lifestyle i les tendències diaries, a un públic general. Durant els trenta minuts de programa, es tracten i es desenvolupament temes d'actualitat amb convidats experts en la materia, aportant informació i originalitat a l'espectador.

Continuar leyendo

Obligacions en matèria d’igualtat i retribució de les empreses

Obligacions en matèria d’igualtat i retribució de les empreses

26 de Març 2021 a les 9.30h

Webinar organitzat per la Cambra de Comerç "Doing Business"
* és d'interès mirar la relació de Seminaris web organitzats per Cambra de Comerç per donar suport empresarial.
Durant aquesta sessió tractarem els aspectes més rellevants referents a la obligació de les empreses de presentar el registre retributiu i els plans d’igualtat. Així mateix, donarem un enfocament didàctic del camí que han de seguir les empreses per complir amb la normativa vigent. Ponent :Vanessa Marqués Advocada gerent de l'àrea laboral de BDO

Programa:
Igualtat: Definició
Plans d'igualtat
Registre retributiu
Auditoria retributiva

OH!LALA BARCELONA MI SECRETO

OH!LALA BARCELONA MI SECRETO

Octubre será el mes elegido para descubrir mucho más sobre el secreto de OH, LA LA!BARCELONA
El evento más exclusivo que reunirá por segunda vez a los diseñadores del mundo de lamoda y la costura de autor; será un momento ideal para que diversos creativos compartansu esencia, su talento y el ADN de sus marcas.

Continuar leyendo

LA REVISTA DEMODA COMENÇA EL 2021 AMB ACTUALITAT, CULTURA Y MÉS MODA

LA REVISTA DEMODA COMENÇA EL 2021 AMB ACTUALITAT, CULTURA Y MÉS MODA

1 Març 2021

Aquest Març l'ha sortit la primera edició de la Revista DEMODA del 2021.

Dins el Pla de Reactivació de l'Comerç i la Moda post-COVID19 que va posar en marxa l'Associació Moda Catalunya i Balears al principi de la pandèmia creant la revista "DEMODA" per ampliar la Plataforma i Directori de Moda per la difusió i promoció de marques comercials i dissenyadors i nous creadors. De Moda és una revista gratuïta i semestral creada per l'Associació Moda Catalunya i Balears i recolzada també per l'Associació nacional Dóna i Moda per a la difusió de coneixement i informacions relacionades amb la Imatge, la Moda, la bellesa i l'actualitat. Molts agraïments a tots els col·laboradors, professionals i empreses que han treballat perquè aquesta segona edició també sigui possible amb tanta bona repercussió i critica. Agraïments especials als personatges de caràcter públic que s´han prestat a donar-nos visibilitat amb entrevistes personals i reportatges.

En aquesta edició tenim a la portada a la reconeguda Vanesa Lorenzo amb el seu llibre d'éxit "Crecer juntos".

ATENCIO WEBINAR!! COMERÇ DE PROXIMITAT EN EL SECTOR RETAIL

ATENCIO WEBINAR!! COMERÇ DE PROXIMITAT EN EL SECTOR RETAIL

Dimarts 9 de Febrer a les 17:00h

Organitzat per Moda Catalunya i Balears
Malauradament la situació actual està produint un gran número de tancament de tendes en el comerç de proximitat arreu Catalunya. És important que el ciutadà prengui consciència de la importància del comerç els nostres barris, ja que faciliten el dia dia del veïnat així com formen part del valor de la identitat de la nostra ciutat. En aquest webinar tractarem les pautes correctes tant pels botiguers com pels consumidors per ajudar a sostenir i promoure els comerços de proximitat en el sector retail.

 

NETWORKING AMB EL MÓN ÀRAB

NETWORKING AMB EL MÓN ÀRAB

APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT PER A ESTABLIR VINCLES COMERCIALS AMB ORIENT MITJÀ
26 Novembre 2020
Mes informació:
A continuació informació General de l'esdeveniment, si voleu participar contactar via e-mail a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

networking2020 2

ATENCIO WEBINAR !!!! ABRAÇAR EL CANVI

ATENCIO WEBINAR !!!! ABRAÇAR EL CANVI

ANALITZAR I ADAPTAR DE FORMA ESTRUCTURADA ELS NEGOCIS EN MODA ALS CANVIS ACTUALS
Dijous 5 de Novembre a les 17:00h
Organitzat per Moda Catalunya i Balears
Tots som conscients que el canvi és necessari i forma part de les nostres vides.
La necessitat de canviar i adaptar els nostres negocis és fonamental per a mantenir el nivell de competitivitat i per a assegurar la permanència dels nostres negocis a través del temps.
El problema actual és que hem de canviar en mesos el que hauríem d'haver fet en anys, per a això és necessari treballar aquest canvi de manera efectiva, positiva i realista dins de les capacitats dels nostres negocis així com de les nostres capacitats personals per a la sana adaptació i assimilació d'aquests canvis.

CONTINUA L'ÈXIT DE LA REVISTA DEMODA

CONTINUA L'ÈXIT DE LA REVISTA DEMODA

1 Novembre 2020
Aquest Novembre l'ha sortit la segona edició de la Revista DEMODA.
Dins el Pla de Reactivació de l'Comerç i la Moda post-COVID19 que va posar en marxa l'Associació Moda Catalunya i Balears al principi de la pandèmia creant la revista "DEMODA" per ampliar la Plataforma i Directori de Moda per la difusió i promoció de marques comercials i dissenyadors i nous creadors. De Moda és una revista gratuïta i trimestral creada per l'Associació Moda Catalunya i Balears i recolzada també per l'Associació nacional Dóna i Moda per a la difusió de coneixement i informacions relacionades amb la Imatge, la Moda, la bellesa i l'actualitat. Molts agraïments a tots els col·laboradors, professionals i empreses que han treballat perquè aquesta segona edició també sigui possible amb tanta bona repercussió i critica. Agraïments especials als personatges de caràcter públic que s´han prestat a donar-nos visibilitat amb entrevistes personals i reportatges.A la primera edició vàrem comptar amb la col·laboració de la top model Cristina Piaget i l'actor Octavi Pujades i en aquesta segona edició amb la model internacional Marisa Jara, amb la coreògrafa i ballarina d'excepció Coco Comin i la dissenyadora i empresària Elena Tablada.
La pròxima edició es publicarà al gener de 2021.

ATENCIO WEBINAR !!!! FORMACIO EN L'AMBIT DIGITAL DE LA VENTA ONLINE

ATENCIO WEBINAR!!!!  FORMACIO EN L'AMBIT DIGITAL DE LA VENTA ONLINE

Dimecres 14 d'Octubre a les 17:00h
Organitzat per Moda Catalunya i Balears
L'actual situació ens ha obligat a adaptar-nos en l'entorn digital ràpidament. Totes els comerços i marques de roba estan treballant a crear plataformes compartides o pròpies per a la venda online dels seus productes que siguin efectives, però l'efectivitat no es basa només a crear una web de venda online òptima, la qual cosa realment ens diferenciarà la resta és conèixer el mitjà, les tendències, i sobretot com gestionar-la de manera efectiva. Amb aquesta formació Moda Catalunya pretén acostar-vos més als vostres objectius en la venda online amb coneixement i pautes efectives..


Con el soporte de

Con el soporte

 

hazte voluntariosolicitar ayudas economicas


premio oxWeb premiada con el Premio Internacional OX