La Costa Brava Fashion Week torna a ser noticia

La Costa Brava Fashion Week 2023 a més de cent mitjans digitals .Juliol 2023

A més de funcionar com una Fashion Week a l'ús, donant exclusivitat a les desfilades de les marques, compta amb patrocinadors i col·laboradors a totes les edicions.
Aquest any, l'esdeveniment té lloc els dies 6 i 7 de juliol a l'emblemàtic Hotel S'Agaró, a la bonica localitat de S'Agaró. L'Ajuntament de Castell-Platja D'Aro ha brindat tot el suport a l'esdeveniment.
La CBFW està organitzada per l'Associació Moda Catalunya i Balears, que presideix la presentadora i influencer cultural Miriam Victoria amb la col·laboració de la comunicadora i divulgadora de salut, Rosa Cuscó, CEO i fundadora del bloc saludemujer.com
Aquesta novena edició ha estat acollida amb l´entusiasme habitual dels amants de la moda i de la Costa Brava. Durant aquests dos dies, s'espera un públic selecte, estrelles convidades, famosos, actors i influencers de tots els sectors.
Les col·leccions participants són l'exclusiva col·lecció internacional de la dissenyadora llatinoamericana de referència per a celebrities i influencers Wendy Ruiz i la prestigiosa marca de bany i ioga Santissimx, coincidint amb la recent obertura de nou establiment a la Costa Brava, concretament a Platja d'Aro.
Les desfilades generals també són un gran reclam per la qualitat de les marques. En aquesta ocasió: Mar Mondelo, Oksana, El Sant, Òptica Gràcia, Inirt Atelier & Asha, el jove dissenyador Andrés Moscoso, Jordi Rafart i JRNovias. Tots ells amb la coreografia especial del director artístic Luís Rodriguez.
Totes les marques involucrades a l'esdeveniment exalcen els valors de moda i el lifestyle sostenibles. Hi participen i donen suport a l'esdeveniment la comercial d'automòbils de primeres marques HGP MOTORS i les prestigioses marques de dermocosmètica i cura de la salut de la dona Martiderm, Kern Pharma i Laboratorios Gynea.
Les actuacions musicals de la mà del DJ de Papillon, les models de Piu Bella, pentinades i maquillades per Nu Estilistas, les actuacions de Marco Deita i la cantant Julia Viñas i la presentació de la mà de la carismàtica Anuska Ibañez.
Un any més, els col·laboradors i assistents converteixen aquests dies la Costa Brava Fashion Week en una experiència única per a la Costa Brava.

Comparte con nosotros

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Con el soporte de

Con el soporte

 

hazte voluntariosolicitar ayudas economicas


premio oxWeb premiada con el Premio Internacional OX